Walkie Talkie bundelt krachten met Eastpak

In 1952 introduceerde Eastpak hun eerste productlijn, die toen bestond uit militaire rugzakken en plunjezakken, aan de wereld. Fast forward 71 jaar later is het merk nog steeds een hoogwaardige speler op de markt van rugzakken, reiskoffers- en tassen, bum bags en meer! Sinds dit jaar slaat het merk de handen in elkaar met Walkie Talkie als PR-partner, ​ wat betekent dat je alvast kan uitkijken naar updates omtrent nieuwe collecties, exciting launches & fashion collabs en vooral ook een heleboel shopping & top topical inspiratie.

TRAVELPROOF

Elke reiziger en elke reisbestemming is anders. Wat reizigers wél allemaal gemeen hebben, is de nood aan een trusted travel-partner. Daar is Eastpak, met een aanbod aan kwalitatieve en hybride (reis)tassen en rugzakken, het antwoord op. Ideaal dus met het zicht op een actieve zomer waarbij we weer volop kunnen genieten van onvergetelijke herinneringen tijdens adembenemende reizen en festivals. De lente- en zomercollecties beloven vol te zitten met must-haves en daar maakten wij alvast een kleine selectie van:

 

 

Padded Pak'r in Born Blue. €55

Padded Pak'r in Panoramic Pink. €55

Padded Pak'r in Spark Living. €65

 

 

Launch date 15 mei -Transit'R 4 M in Sunday Grey. 70 x 39 x 28 cm | 68L. €200,00.

Launch date 15 mei -Transit'R 4 M in Black Denim. 70 x 39 x 28 cm | 68L. €200,00.

Launch date 15 mei -Transit'R 4 M in Black. 70 x 39 x 28 cm | 68L. €200,00.

 

FESTIVAL PROOF

 

 

Launch date 1 mei - Day Pak'r® in Tarp Tasty. €65,00.

Launch date 1 mei -Day Pak'r® in Triple Denim. €65,00.

Launch date 1 mei -Day Pak'r® in Tarp Peony. €65,00.

 

 

The One in Army Olive. €30

Springer in Orangic Orange. €28

Doggy Bag in Black. €30

 

WHAT TO EXPECT? (ONDER EMBARGO)

Launch date 16 mei - Dit jaar mag je je bovendien verwachten aan enkele fun en groundbreaking collabs. Op zoek naar een bum bag die net dat tikkeltje extra is? Dan is de Springer uit de The Simpsons x Eastpak collab in Simpsons Donut een voltreffer. €35. 

 

 

Launch date 18 juli - Een bucket hat die ook kan dienen als crossbody bag? Hybride fashion krijgt dankzij de Pleasures x Eastpak collab een nieuwe invulling. Dit is wellicht dé must-have bij uitstek op elk festivalterrein deze zomer. Met deze eye-catcher maak je je festival look helemaal compleet. Pleasures x Eastpak Bucket Crossbody in Embroidery black. €85.

 

Launch date 14 april - Ook de Telfar x Eastpak collab staat bij ons hoog op de wishlist! Deze Circle Bag in Dark Olive vormt de perfecte accessoire tijdens talloze festivals en citytrips. It's not a want, it's a need. €80.

 

 Launch date 8 augustus - Vertrek je voor een short trip deze zomer of dit najaar? En ben je wel te vinden voor een pop of color? Dan moet je zeker uitkijken naar de Colorful Standard x Eastpak collab! Deze Stand+ in Pine Green is precies wat je in een weekendtas zoekt. €75.

 

 

Launch date 5 juni - Ben je vaak geneigd om meer mee te sleuren dan eigenlijk nodig is? Dan is deze Daller Pouch in Van Gogh Blue de real deal! Perfect om jouw essentials zoals kaarten, cash of GSM mee te nemen. Fan van frisse kleuren en bloesems? Dan vind je ongetwijfeld jouw ding in de Van Gogh Museum x Eastpak collab. €35.

 

Launch date 4 juli - Dit jaar kan je je tot slot ook verwachten aan een Where's Wally x Eastpak collab. Wedden dat jouw Tranverz S koffer in Wally Pattern Blue meteen in het oog springt op de bagagecarrousel? No more checking twice! €165.

 

COLLABS '23

 

BUILT TO RESIST

Met de tijdloze, doch vooruitstrevende designs van Eastpak heeft elk die zijn hebben en houden wil meedragen wat wils. De iconische tagline BUILT TO RESIST beklemtoont de bestendigheid en duurzaamheid van Eastpak-producten, waarmee ze mikken op minder kopen én beter kopen. Hun dertigjarige garantie is daarbij de kers op de taart. Ook de recycleerbare materialen die gebruikt worden in nieuwe collecties en de hybride functionaliteit van de tassen en koffers dragen bij aan een positieve verandering.

 

 

SPRING/SUMMER COLLECTIE

 

 

 

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Walkie Talkie

Karolien Devillé

[email protected]

Louise Van Der Taelen

[email protected]

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.