Waan je deze zomer tussen de zonnebloemvelden met Eastpak x Van Gogh Museum

Post-impressionisme on the go

Wie de grootste schilder ooit is? Wij wedden dat het meest voorkomende antwoord "Vincent Van Gogh" is. Daarom brengt Eastpak, ter ere van de 50ste verjaardag van het Amsterdamse 'Van Gogh Museum', een zomerse collectie uit die geïnspireerd is op Vincents artistieke visie. De collectie bevat 3 unieke prints die toegewijd zijn aan de iconische Zonnebloemen (1889), de Amandelbloesem (1890) en het Zelfportret met de strohoed (1887). Bovendien bevat de collectie verfraaide details zoals de geborduurde handtekening van Van Gogh en de speciale voering met fragmenten uit de brieven van de kunstenaar. Het ideale cadeau voor kunstliefhebbers met goede smaak! 

De Nederlandse post-impressionistische schilder was zonder twijfel een van de meest invloedrijke figuren uit de westerse kunstgeschiedenis. Iemand wiens nalatenschap wordt bepaald door enerzijds het indrukwekkende oeuvre dat hij achterliet en anderzijds door zijn way of life. Van Goghs unieke verhaal, zijn uitdagende persoonlijkheid en zijn nomadische levensstijl maken van hem een ideale (postume) partner voor Eastpak: het merk dat al sinds het prille begin anders durft te zijn.

"The creative power can’t be held back, what one feels must come out" - Vincent Van Gogh tegen zijn broer Theo op 3 juni 1883.

 

DAY PAK'R

Day Pak'r - Van Gogh Blue (€70)

 

Day Pak'r - Van Gogh Red (€70)

Day Pak'r - Van Gogh Yellow (€70)

 

Deze samenwerking is een combinatie van twee bijzondere verhalen: dat van een legendarisch reismerk en een legendarische artiest. Een van de items uit de collectie is de Day Pak'r, die geïnspireerd is op de rugzak waarmee het verhaal van Eastpak begon en die voorzien is van een laptopvak en een handige flessenhouder.

De handige rugzak is beschikbaar in 3 levendige prints die een knipoog zijn naar Van Goghs iconische oeuvres.

 

SPRINGER

Hoewel de heuptas pas populair werd vanaf de jaren 1980, kunnen we ons zeker inbeelden dat deze handige tas ook in de jaren 1880 een grote hit geweest zou zijn. Misschien zelfs bij Vincent zelf?

De Springer is beschikbaar in Blue en Red en is gevoerd met passages uit Van Goghs brieven en wordt versierd met zijn geborduurde handtekening , net als de andere items van deze collectie.

Springer - Van Gogh Blue (€32)

 

Springer - Van Gogh Red (€32)

DUFFL'r M

Deze compacte duffel bag leent zich dankzij zijn efficiënte indeling, met een apart schoenenvak, binnen- en buitenzakken met rits en een handige opening, perfect voor zomerse getaways. Misschien wel naar de Provence?

De Duffl'r M is verkrijgbaar in de Van Gogh Blue print en is gevoerd met fragmenten uit de beroemde brieven van Van Gogh.

Duffl'r M - Van Gogh Blue (€80)

 

DALLER POUCH

Daller Pouch - Van Gogh Blue (€35)

 

Dankzij de Daller Pouch (€35) vervaagt de grens tussen tas en accessoire. Deze tas houdt al jouw essentials veilig op 1 plek en heeft ruimte voor een smartphone, paspoort, kaarten, geld en meer.

Verkrijgbaar in de levendige Van Gogh Blue print met dezelfde geborduurde handtekening en voering als de rest van de Eastpak x Van Gogh Museum collectie.

 

Over Van Gogh Museum

Met een collectie die meer dan 200 schilderijen, bijna 500 tekeningen en meer dan 700 brieven omvat, brengt het Van Gogh Museum in Amsterdam de grootste collectie werken van Vincent van Gogh ter wereld bijeen. De permanente collectie neemt bezoekers mee op reis door zijn leven en belicht de ideeën en ambities die zijn kunst dreven. Elk jaar trekt het museum bezoekers uit de hele wereld en bereikt het miljoenen anderen via Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn en zijn website met de kunst en het leven van Vincent van Gogh. Meer info via deze link.

Over Eastpak

Eastpak maakt al sinds 1952 tassen die mensen inspireren om eropuit te trekken. Het merk is van een fabrikant van militaire rugzakken en plunjezakken voor het Amerikaanse leger uitgegroeid tot een toonaangevend lifestylelabel voor wie in de stad woont, werkt en leeft. Sinds 2000 maakt Eastpak deel uit van de internationale merkenportfolio van VF. Eastpak dankt zijn naam en faam aan een onophoudelijk streven naar topkwaliteit. We garanderen dat het assortiment stijlvolle en functionele rugzakken, schoudertassen, reisbenodigdheden en accessoires steevast diezelfde passie voor uitmuntendheid uitstraalt. Eastpak blijft samen met zijn trouwe fans evolueren en draagt nog steeds zijn motto uit: Built to Resist. Meer info via deze link.

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Walkie Talkie

Karolien Devillé 

[email protected] | +32 487 20 49 90

Louise Van Der Taelen 

[email protected] | +32 478 04 06 29

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.