The Simpsons x Eastpak nemen je mee op culinaire reis door Springfield

Mmm...food

Amerika's favoriete familie, beter bekend als The Simpsons, maakt een comeback in deze vervolgsamenwerking met Eastpak. Deze opfleurende, tweede collab neemt je mee op een culinaire reis door Springfield met designs van de Krusty Burger, de door Homer geliefde Lard Lad donuts, ijskoud Duff bier en Neon Food Signs. Met deze items wek je ongetwijfeld jouw honger op!

 

De collectie bevat maar liefst 12 verschillende smaakmakende items in 4 kleurrijke prints, die elk gebruikt kunnen worden in diverse situaties. Fleur de schoolgangen, de kantoorruimte, het festivalterrein of zelfs de airport gate op met deze speelse collectie.

 

PADDED PAK'R

Onze vertrouwde Padded Pak'r wordt al sinds 1976 op de rug gedragen, maar in een print als deze zag je hem nog nooit. Trakteer jezelf op een Lard Lad Donuts print, een The Simpsons Neon Repeat print met alle gastronomische hotspots van Springfield of The simpsons Neon Placed print met de legendarische Krusty Burger. Waar je ook voor kiest, you are in for a treat!

 

 

DAY PAK'R

De print op de Eastpak Day Pak'r bevat een royale portie snacks en verfrissingen om je tijdens jouw reis bij te staan. Deze Day Pak'r leent zich perfect om jouw Duff - of ander dranken - onderweg in op te bergen met de functionele zijvakken.

 

OUT OF OFFICE

Een laptop of een half dozijn donuts, wat je ook mee neemt naar kantoor, al jouw benodigdheden om de dag door te komen krijgen een plek in de ruime Out of Office tas. Deze is beschikbaar in zowel de Donuts als de Neon Repeat print met co-branded logo's.

 

SPRINGER + ADA

Deze klassieke bumbag is verkrijgbaar in het overheerlijke Donuts patroon met co-branded logo's. Hiermee krijg je ongetwijfeld het hele festivalterrein aan het watertanden.

Ga je graag nog een stap verder? Dan is deze real life donut bag Ada misschien wel de ideale tas om jouw essentials in op te bergen doorheen de dag. 

 

TRANSIT'R

Met het Transit'r-assortiment ligt de wereld aan je voeten. Deze reistas op wielen is beschikbaar in de Neon Repeat print, die de culinaire scene van Springfield viert, en bestaat in 3 maten. Met deze reistassen heb je jouw snacks en andere benodigdheden voor onderweg zo bij de hand.

 

BENCHMARK + OVAL

Krijg je geen genoeg van het dagdromen over eten? Zet jouw gedachten tijdens de les om in tekeningen en tekst! Jouw teken- en schrijfmateriaal berg je alvast met gemak op in de klassieke Benchmark en Oval pennenzak.

Verkrijgbaar in zowel de The Simpsons Donuts als de The Simpsons Neon Repeat prints.

 

BOTTLER BIKE

Deze Bottler Bike tas is zo ontworpen dat je hem gemakkelijk in de hand kunt dragen of op de bagagedrager van je fiets kunt plaatsen. Bovendien is de tas dubbel gestoffeerd met duurzaam materiaal, waardoor de tas ​ het gewicht met gemak draagt. Met plek voor 6 (Duff) flessen ben jij met deze tas, without a doubt, de held van het feest!

 

BLANKET PAK'R

De Blanket Pak'r is jouw perfecte partner in crime voor het aankomende picknick-seizoen. Met dit deken beleef je de meest heerlijke herinneringen en kan je fijn wegdromen van mmm...food. De Blanket Pak'r vouwt uit en verandert van een rugzak met handgrepen in het perfecte deken, it's easy like that!

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.