Go incognito met de Where's Wally x Eastpak collab

Verstop je in de massa

Wat Eastpak en Wally met elkaar gemeen hebben? Dat is heel simpel: ze delen het unieke talent om op te vallen in de massa en er tegelijk moeiteloos in op te gaan. Bovendien houden zowel het iconische reismerk als de geliefde stripfiguur van een goed reisavontuur. Hun guilty pleasure? Nieuwe oorden ontdekken en zich onopgemerkt mengen in drukbezochte plaatsen. Deze samenwerking is er daarom speciaal voor iedereen die graag eens ontsnapt in het volle zicht.

 

PADDED PAK'R

 

 

De ultieme klassieker kan in deze collab uiteraard niet ontbreken. Eastpak en Where's Wally? vonden de Padded Pak'r opnieuw uit en brengen hem in vier verschillende, speelse sprints. Je mag er gerust in zijn, Wally staat op de print. Staar je met andere woorden urenlang blind op het ongelofelijke detail in de Wally Pattern Blue en White of ga zelf incognito met de Wally Silk Stripe en Wally Silk Black print!

 

OUT OF OFFICE

 

De Out of Office rugzak is de ideale tas om je onopgemerkt tussen de menigte te begeven. De ruime rugzak is verkrijgbaar in de gedurfde en originele Wally Pattern Blue en de subtiele Wally Silk Black print.

 

ORBIT

 

De Orbit rugzak is een werkelijke eye-catcher in deze collectie. Omwille van zijn onopvallend, compact formaat in combinatie met de opvallende print, is deze rugzak de perfecte nabootsing van Wally zelf.

 

SPRINGER

 

De Springer is het perfecte statement piece voor jouw festival outfit deze zomer. Verdwijn jij, net als Wally, snel uit het zicht van jouw familie en/of vrienden? Dan is deze bumbag op jouw lijf geschreven. De Springer is beschikbaar in zowel Wally Pattern Blue als Wally Pattern White. Let's get lost!

 

TRANVERZ

 

Met de functionele Tranverz bagage serie geraak je jouw reiskoffer niet snel meer kwijt op de bagage carousel. Deze reiskoffers op wielen zijn beschikbaar in Wally Pattern Blue print en komen in drie verschillende groottes. Ideaal voor vertrek naar bestemming onbekend!

 

BENCHMARK SINGLE + OVAL SINGLE

 

 

Even een saai moment in de les? Ga dan even op onderzoek naar waar Wally nu eigenlijk gebleven is. Want jazeker, hij verstopt zich op jouw pennenzak. Deze etuis zijn perfect om pennen, potloden en andere accessoires in op te bergen die nodig zijn om Wally te ontmaskeren.

 

WALLY PACK

 

De Wally Pack rugzak is een limited edition interpretatie van Wally's eigen duffel zak. Deze rugzak diende ongetwijfeld als inspiratie voor de vele ontdekkingsreizen die hij al deed. Hiermee is deze Wally Pack een mooi eerbetoon aan de geliefde stripfiguur.

 

Over Where's Wally?

Where's Wally? werd voor het eerst gepubliceerd in 1987 en begon als een verzameling puzzelboekjes van de Engelse illustrator Martin Handford. De boeken werden bekend vanwege de uitdaging om Wally te vinden verstopt tussen gedetailleerde illustraties op dubbele pagina's en zijn wereldwijd gekend in meer dan 30 talen. Lezers worden uitgenodigd om Wally te zoeken en te vinden. Hij is herkenbaar aan zijn iconische garderobe, waaronder een bril met een zwart montuur, een rood-wit gestreepte trui en een bobble-hoed. Al bijna 35 jaar gaat Wally's populariteit verder dan boeken alleen. Televisieprogramma's, videospellen, merchandise, stripverhalen, wereldrecordpogingen, evenementen, en nog veel meer. Waar is Wally? is een geliefd merk geworden voor generaties over de hele wereld.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.