DISNEY100 x EASTPAK

Een eeuw vol magie: Eastpak en Disney Vieren Disney's 100-Jarig Jubileum

Disney inspireert al 100 jaar lang generaties dankzij zijn authentieke verhalen boordevol leerrijke en mooie boodschappen. Om deze bijzondere gelegenheid te vieren, brengen Eastpak en Disney een betoverende collectie uit met in de hoofdrol niemand minder dan de onvergetelijke Mickey Mouse. De collectie is een eerbetoon aan een eeuw gevuld met magie, verwondering en betovering.

Voor het eerst verschijnt het meest iconische personage van Disney op de meest iconische tassen van Eastpak. De samensmelting van magie, nostalgische elementen en een vleugje streetstyle resulteren in een unieke collectie tassen en accessoires die ongetwijfeld een glimlach op je gezicht toveren.

 

De Eastpak x Disney100-collectie wordt gelanceerd op 3 oktober.

Deze speciale collectie is exclusief verkrijgbaar op Eastpak.com en geselecteerde verkooppunten.

PADDED PAK'R

De Padded Pak'r gaat al net zo lang mee als Eastpak zelf. Om eer te betuigen aan Disney's erfgoed aan plezier, gelach en verwondering, besloot Eastpak daarom uit te pakken met iets extra speciaals. Disney's geliefde tekenpersonage werd daarom in drie unieke uitvoeringen verwerkt.

Kies uit een print van Mickey Mouse (Mickey Placed), pluizige patches van Mickey (Mickey Patches) en een gloednieuwe stijl die de voorzak vervangt door een met rits afsluitbare zak in de vorm van Mickey's silhouet (Mickey Special). 

 

DAY PAK'R

De Day Pak'r zag er nog nooit zo schattig uit! Deze rugzak is het ultieme, functionele item als je nood hebt aan een laptopsleeve en een flessenhouder. De iconische Disney prints zijn een extra knipoog naar de speelsheid van de collectie. 

De Day Pak'r is beschikbaar in Mickey's handen of de vele uitdrukkingen van Mickey's gezichten.

SPRINGER

De iconische Eastpak heuptas zit boordevol nostalgische vibes. De Springer, in combinatie met de prints van een universeel geliefd tekenpersonage als Mickey Mouse, bezorgt ons alvast heel wat childhood memories!

De Springer is verkrijgbaar in zowel de Mickey Hands mini-print als het herhaalde Mickey Faces-patroon.

 

TRANSIT'R S / M / L 

Of je nu aan boord gaat of incheckt, de robuuste Transit'r combineert functionaliteit en duurzaamheid om je vrijwel overal naartoe te brengen. En nu, versierd met het exclusieve Mickey Faces herhaalde patroon, zal de Transit'r je ook in stijl assisteren!

De Transit'r is verkrijgbaar in 3 maten, inclusief de handbagage in maat S.

BENCHMARK / OVAL / TRAVER

Wat is er een betere manier om de collectie compleet te maken dan met de populaire Benchmark, Oval en Traver etui's en accessoire tassen?

Ze zijn verkrijgbaar in zowel de Mickey Hands als Mickey Faces print, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren en matchen naar wens!

ADA / GROUPIE

Twee schattige toevoegingen die de speelse samenwerking bevestigen zijn de Ada mini-schoudertas en de Groupie waar je jouw munten en accessoires in kwijt kan. Perfect voor je essentials!

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.