COLORFUL STANDARD x EASTPAK

Go monochrome: Colorful Standard en Eastpak kondigen allereerste collab aan

Monochrome looks zijn hot hot hotDat bewijzen Eastpak en Colorful Standard met hun allereerste samenwerking, die barst van levendige flair. Deze limited edition collectie is een oase aan kleur en staat volledig in teken van duurzaamheiddiversiteit en eigenheid, enkele waarden waar beide merken zich sterk achter zetten. De items in deze collectie zijn gemaakt van 100% gerecycleerd polyester en zijn ontworpen om er een leven lang plezier aan te beleven. Duurzaamheid en designs in tijdloze kleuren gaan in deze collectie hand-in-hand.

Het resultaat van deze samenwerking is een reeks gedurfde tassen in drie kenmerkende Eastpak-ontwerpen en zes kleurrijke basiskleuren. Met deze collectie worden de waarden van beide merken, die een natuurlijke fit zijn met elkaar, tot leven gebracht in één prachtig kleurenpalet.

 

DAY PAK'R

 

De Day Pak'r is een ware Eastpak-classic. Daarom werd ervoor gekozen om hem onder te dompelen in enkele van de meest iconische kleursamenstellingen van Colorful Standard. De tas biedt dankzij de laptophoes en de twee zijvakken net zoveel functionaliteit, én maakt jouw volgende monochrome look nu helemaal compleet. De tas is beschikbaar in de kleuren Pacific BluePine GreenSandstone OrangeOyster GreyStorm Grey en Purple Haze en is gemaakt van 100% gerecycleerd polyester (€70).

 

SPRINGER

 

De Colorful Standard x Eastpak Springer is een onmisbaar accessoire dat jouw one-tone outfit volledig afmaakt. De Springer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Purple HazeStorm Grey en Pacific Blue. Ook de Springer is gemaakt uit 100% gerecycleerd polyester en heeft een handig achtervak met ritssluiting. Deze must-have is een echte eye-catcher! (€32)

 

STAND+

 

De iconische Stand+ weekendtas van Eastpak kreeg dankzij Colorful Standard een minimalistische en tijdloze look die beschikbaar is in de kleuren Pine Green en Storm Grey. Deze tas is perfect voor het gebruik als weekendtassporttas voor of na het werk, of als reistas. Ideaal om de zomermaanden extra mee op te fleuren. (€75)

 

Over Colorful Standard

Colorful Standard heeft de missie om mensen in staat te stellen hun ware aard te omarmen en een wereld te bevorderen die diversiteit en transparantie viert. Sinds 2018 heeft het merk een nieuwe ethische norm gesteld door het produceren van kledingstukken in eigen huis, gebruikmakend van organische en gerecyclede materialen. Colorful Standard presenteert een boeiende reeks van meer dan 50 uniek samengestelde kleuren in een selectie van tijdloze stijlen bedoeld om levenslang te inspireren. Sluit je aan bij de reis van Colorful Standard terwijl ze de wereld op verantwoorde wijze blijven kleuren.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.