BACK TO THE FUTURE x EASTPAK

Reis door de tijd: Eastpak en Back to the Future brengen tijdloze avonturen naar je garderobe

Eastpak en Back to the Future, de film van Academy Award-winnende filmmakers Robert Zemeckis en niemand minder dan Steven Spielberg, gaan heel ver terug. Eastpak brak door in de jaren 80, daarom is het geen toeval dat Marty McFly, het iconische hoofdpersonage van de Back to the Future film, te zien is met een Eastpak-rugzak in meerdere scènes uit de originele film van Universal Pictures en Amblin Entertainment.

Deze speciale collectie brengt ​ een eerbetoon aan de 80's, die een heuse comeback maken. Drie verschillende items vormen de basis van deze oldschool collectie, verkrijgbaar in twee vintage looks: een iconische Back to the Future bordeaux-kleurige stof met leren details en een opvallende Back to the Future 80's-print geïnspireerd op het artwork van het futuristische "hoverboard" dat te zien is in de tweede film.

Deze speciale collectie is exclusief verkrijgbaar op Eastpak.com en geselecteerde verkooppunten vanaf 17 oktober 2023.

PADDED PAK'R

Voor Eastpak is de toekomst gebaseerd op de roots. Daarom maakte Eastpak voor deze unieke collectie een replica van de originele Padded Pak'r-rugzak die in de oorspronkelijke film werd gebruikt. Deze Padded Mcfly rugzak is geïnspireerd op de wilde, opvallende kleuren van het iconische hoverboard en de oldschool bordeaux kleuren uit beide films. De Padded Mcflu is verkrijgbaar in Burgundy (€98) en 80's (€80).

DUFFELSON

De iconische vorm van de originele Eastpak duffel heeft een vintage look op zichzelf. Voeg daar nog eens de bordeaux kleurige stof aan toe en je hebt een duffeltas die rechtstreeks uit de jaren 80 lijkt te zijn geplukt.

Dankzij de riemen neem je heel eenvoudig ook je skateboardyogamat of jas mee. (€110)

HOVERPACK

Speciaal voor deze collectie werd een unieke hoverpack gecreërd waarmee je, dankzij de functionele klittenband, met veel stijl een skateboard of snowboard mee kunt dragen. Met deze flashy kleuren waan je je zo terug in de 80's! (€80)

 

Over Back to the Future

Back to the Future is een film die afkomstig is van de Academy Award-winnende filmmakers Robert Zemeckis en Steven Spielberg. De film draait om het originele, baanbrekende avontuur dat een van de meest succesvolle trilogieën ooit heeft ontstoken! Wanneer tiener Marty McFly (Michael J. Fox) in 1955 belandt met de door de excentrieke Doc Brown (Christopher Lloyd) gecreëerde DeLorean tijdmachine, raakt hij verstrikt in een tijdverstorende kettingreactie die zijn toekomst zou kunnen doen verdampen - en hem gevangen zou kunnen houden in het verleden. Aangedreven door innovatieve speciale effecten, onvergetelijke liedjes en non-stop actie, is Back to the Future een ongeëvenaard avontuur dat de tand des tijds doorstaat.

Over Eastpak

Eastpak maakt al sinds 1952 tassen die mensen inspireren om eropuit te trekken. Het merk is van een fabrikant van militaire rugzakken en plunjezakken voor het Amerikaanse leger uitgegroeid tot een toonaangevend lifestylelabel voor wie in de stad woont, werkt en leeft. Sinds 2000 maakt Eastpak deel uit van de internationale merkenportfolio van VF. Eastpak dankt zijn naam en faam aan een onophoudelijk streven naar topkwaliteit. We garanderen dat het assortiment stijlvolle en functionele rugzakken, schoudertassen, reisbenodigdheden en accessoires steevast diezelfde passie voor uitmuntendheid uitstraalt. Eastpak blijft samen met zijn trouwe fans evolueren en draagt nog steeds zijn motto uit: Built to Resist. Meer info via deze link.

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

 

Walkie Talkie

Karolien Devillé 

[email protected] | +32 487 20 49 90

Louise Van Der Taelen 

[email protected] | +32 478 04 06 29

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.